Spørgsmål, svar og facts.


Hvad er Lifewave plastre?
LifeWave plastre er akupunktur produkter i form af engangs ikke hudgennemtrængelige varme plastre. I plastrene er en navnebeskyttet blanding af organiske komponenter i stand til selv - samlende aktivering til nano-størrelse krystaller i et elektrisk ledende miljø. Den primære aktions metode ligger i at ændre den elektriske spænding i huden for at øge energi produktions flowet og cellulære kommunikationer. Plastrene aktiverer akupunktur punkter til at stimulere biomagnetiske frekvenser og sender signaler til kroppen. LifeWave produkterne kan være et effektivt supplement til enhver sund livsstil. LifeWave kan integreres i lægens konventionelle medicinske praksis som primær eller supplerende behandling, og patienter kan bruge LifeWave plastre til selvbehandling hjemme. Derudover kan LifeWave tilpasses til mange forskellige sundheds muligheder og kan trygt kombineres med andre terapier.

Hvor mange plastre er der i en pakke?
Der er 30 stk. plastre i en en pakke som svarer til en måneds forbrug. Dog skal du være opmærksom på, at med plastrene IceWave og Energy Enhancer skal du bruge to stk plastre af gangen (et brunt og et hvidt). Der er derfor kun til 15 dages forbrug med IceWave og Energy Enhancer plastrene.

Hvordan skal LifeWave plastrene opbevares?
Plastrene vil nedbrydes hvis de udsættes for ekstreme temperaturer og længerevarende sollys. For at sikre maksimum holdbarhed, bør plastrene opbevares på et køligt, mørkt sted. Opbevar ikke plastrene i nærheden af områder som kan producere stærke elektromagnetiske felter, for eksempel en mikrobølge ovn, eller andre elektrisk ladede objekter. Efterlad ikke plastrene i din bil eller i din lomme. Plastrene bliver aktive så snart de kommer i nærheden af din krops energi felt, selvom bagpapiret er på. På grund af dette må du ikke efterlade plastrene i din pung, lomme, eller noget andet sted på din krop, indtil du har tænkt dig at bruge dem.

Hvor lang tid bør jeg bruge plastrene?
Plastrene kun bruges i op til 12 timer. Dog er der erfaringer som tyder på, at LifeWave plastrene virker i helt op til 24 timer - dog med en aftagende effekt efter de første 12 timer. Silent Nights plastrene kan med fordel anvendes over 2 nætter, da det er de færeste, som sover 12 timer.

Hvad indeholder plastrene?
Plastrene indeholder en patentbeskyttet blanding, som består af aminosyre, vand, stabiliserende oxygen og naturlige organiske stoffer.

Kan jeg fortryde købet?
Ja, hvis plastrene ikke lever op til det forventede, kan det hele returneres til Lifewave og du vil få dine penge for plastrene retur.

Hvordan virker plastrene, hvis der ikke trænger noget ind i kroppen?
LifeWave-plastre har klinisk vist sig at stimulere akupunkturpunkter, hvilket i den sidste ende forbedrer energistrømmene i kroppen. Der behøves ingen medicin, stimulanser eller nåle.

Er plastrene sikre at bruge?
Plastrene er ikke transdermale, det vil sige, at intet trænger ind i kroppen gennem huden. Desuden benytter LifeWave et plaster-klæbstof, der er hypoallergent (ikke fremkalder alergi). Homøopati og akupressur har længe været kendt for deres sikkerhed og effekt. Hvis du har en sygdom, bør du dog konsultere din læge, før du bruger LifeWave-produkter.

Er plastrene blevet uafhængigt testet?
Lifewave har gennemført snesevis af kliniske undersøgelser der beviser, at plasterprodukterne forbedrer sundhed og velvære. For en komplet oversigt over offentligt tilgængelige kliniske forskningsforsøg, kan du besøge LifeWaves webside på http://www.lifewave.com/danish/research.asp

Kan alle bruge LifeWave-plastre?
Hvis du har alvorlige helbredsproblemer, opfordrer vi dig til at konsultere en læge, før du bruger plastrene. Gravide og/eller ammende kvinder bør heller ikke bruge plastrene.

Jeg er idrætsudøver, hvad kan anbefales ?
Hvad enten du er en atlet eller en person som leder efter så højt et energiniveau som muligt, så har LifeWave svaret. Løsningen til problemet kommer ved at kombinere biokemi med biofysik. Sagt enkelt, du vil få det optimale resultat når du giver din krop de rigtige råmaterialer, og dermed optimerer brændstoffet på den korrekte måde. Theta Fuel er revolutionerende i og med at det er den første, rigtige naturlige energidrik som giver maksimalt sundhed ved at øge fedtforbrændingen og levering af ilt uden brug af stoffer eller stimulanser. Kombiner dette med en blanding af antioxidanter og vitaminer og du har en fantastisk blanding af rigtig energi. Energy Enhancer kan blive tilført for at øge denne effekt, ved at øge fedtforbrændingen og udløse et balanceret biosystem. Tænk på det på denne måde: Du kommer benzin på din bil, men så skal benzinen igennem motoren og behandles før det kan få bilen til at køre. Din krop har det på samme måde. Du kommer Theta Fuel ind i din krop for at tilføje de råmaterialer som behøves for at producere energi og Energy Enhancer gør denne proces bedre ved at holde din krop i fedtforbrændings tilstand, mens det også hjælper med at balancere kroppens biosystem."

Er der nogen kunstige ingredienser i Theta produkter?
Nej, vores Theta produkter indeholder ingen kunstige varianter, farver eller konserveringsmidler. Derudover de fremstillet af kun de bedste kvalitets næringsstoffer, der indeholder naturlige frugt aroma og er gluten fri samt fri for stimulans.

Kan jeg tage Theta produkter mere end en gang om dagen
Ja! Der er ingen grænse for, hvor ofte du kan tage Theta produkter.

Kan alle bruge Theta produkter?
Ja, Theta produkter er sikre at bruge, dog; Vi anbefaler høring med en sundhedspleje professionel før du bruger Theta produkter, hvis du har en alvorlig sundheds tilstand, er gravid og/eller i behandling.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage Theta produkter?
Dette er baseret på personlige præferencer. Vi anbefaler at du tager disse produkter mindst én gang dagligt for optimale resultater.

Behøver jeg at drikke Theta produkter inden for en vis tid til at mærke effekter?
For maksimale resultater anbefaler vi at indtage Theta indenfor 15 minutter efter blanding.

Hvordan bruge Theta produkter?
Bland en Theta pakke med 23 dråber Theta Activator i en halv liter koldt vand.

Hvor mange pakker er der i en æske med Theta produkter?
Der er 20 individuelle "stick packs" i hver æske.

Er Theta produkter sikre for børn?
Theta produkter er ikke blevet testet på børn. Kontakt din børnelæge inden Theta produkter til dine børn.